6 Trendy blogging hjemmesider

6 Trendy blogging hjemmesider kalatu

6 Trendy blogging hjemmesider kalatuDer er så mange forskellige steder, hvor du kan starte din blog, at det kan være svært at vælge. At vælge et godt system og hjemmeside at blogge fra, kan betyde forskellen mellem at blive bemærket og få en masse besøgende og til at der kun kommer få forbi din blog. Men der er flere up-and-coming blog websteder, der har potentiale til at blive stor og trendy. Der er nogle åbenlyse som WordPress og Blogger, men hvis du heller vil være på trendy og nye websteder, så prøv disse 6 trendy blogging sites i stedet.

Svbtle
Nej, det var ikke en stavefejl. Svbtle blev grundlagt sidste år, og det kan prale af et stort netværk af blogger. Det er anderledes på et par måder med hensyn til design muligheder og det faktum, at det ikke er muligt at skrive kommentarer. Det vides ikke, om Svbtle har planer om at tilføje en kommentar funktion på deres blogging system i fremtiden. Men alt, hvad jeg kan siges er, at de bestemt gør tingene meget anderledes end andre blogging systemer.

Postach.io
Postach.io blev også grundlagt sidste år, og blev skabt af skaberne af Evernote. Det er ikke så tilpasses som nogle af de andre blogging websteder, men det har plug-ins som Disqus samt flere andre. Hvis du allerede er en Evernote-bruger, er Postach.io et logisk valg.

Squidoo
Squidoo har eksisteret siden 2005, så det er en af de mere etablerede blogging hjemmesider, og rigtig mange mennesker bruger det. Det er et meget godt system for nybegynder, og blogs kaldes lenses og du kan komme op på et nyt niveau ved at du har optjent nogle point.

Tumblr
Dette er en meget populær blogging hjemmeside, der har eksisteret siden 2007. Tumblr blev købt af Yahoo, og er stadig en stor konkurrent til de store spillere. Det er let at bruge og er fantastisk til den kunstneriske-minded blogger. Besøg min blog her!

Medium
Grundlagt af skaberne af Twitter, og Medium har en kraftig stigende popularitet, og det er selv om det først blev etableret i 2012. Fantastisk til historiefortælling,  og da det blev lavet af skaberne af Twitter, er det helt kompatibelt med Twitter.

KALATU
KALATU blogging system er nyt og en opdateret version af et blog system, som blev etableret for 3 år siden. KALATU er optimeret til personlig branding og online forretning. Det er et meget populært blogging system, og mange nye blogs bliver oprettet hver dag! Du kan besøge min blog her!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field