At rejse rundt i verden giver frihed og fantastiske oplevelser

4Det har været en drøm i 20 år, at jeg vil bo et sted i Asien og leve en meget simpelt livsstil, og nu vil jeg leve den drøm! Jeg har været tæt på, at gøre det tidligere i mit liv. Men offline arbejde og usikkerheden om, hvordan jeg skulle tjene penge i f.eks. Chiang Mai i Nord Thailand. Har holdt mig tilbage, men nu har jeg fundet løsningen, og det er online marketing og affiliate marketing!

Jeg kan arbejde fra min bærbar computer, når bare jeg har en internetforbindelse, og det er jo muligt i hele verden nu! Så hvorfor ikke bo i et land, hvor der er dejligt varmt hele året og lave leveomkostninger? Det er sådan at jeg tænker, og det er også et kæmpe plus, at der vil være en ny spændende kultur og enestående naturoplevelser.

Jeg vil faktisk have fokus på, at mit liv nu skal handle om, at få så mange fede og enestående oplevelser som muligt. Jeg har prøvet at eje hus, bil, motorcykel og en masse andre ting, som ikke gjorde mig lykkelig! Så det skal ændres nu og jeg er i gang med at sælge alt, som jeg ejer her i Danmark. Når det er lykkes så flytter jeg nok i første omgang til Chiang Mai i Thailand, hvor jeg skal finde ud af, om det er der jeg skal have en base.

Det vil være frihed for mig, og jeg elsker at rejse rundt i verden og have fantastiske oplevelser, som jeg ikke ville have, hvis jeg bliver her i Danmark. Vil du følge min rejse?, så er her et link til min Facebook side, hvor jeg vil uploade billeder, video og fortælle om hvad jeg oplever: https://www.facebook.com/elskeratrejsedk

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field