Bien og Blomsten

Bien og Blomsten er en fræk og morsomt leg til fest

Fræk og morsomt leg til fest

Er en leg til et par, f.eks. sølvbryllup el.lign. – konen er iklædt en “blomsterdragt” og manden nåle som brodde i et bælte (stikkende ud selvfølgelig) samt strækkepinde sorte) i et pandebånd omkring hovedet (som ‘antenner’).

En sang brygges sammen om dette – historien om bien og blomsten (desværre har jeg den ikke lige selv) – Efterfølgende (der blev sagt noget om i sidste vers, at balloner skulle er til) kommer mændene ved selskabet op med de oppustede balloner, og propper dem i konens dertil indrettede kjole. En mikrofon (lednings fri!!!) får konen (=blomsten) nu sat på sig – men i virkeligheden skal denne mikrofon også kunne optage – det er det sjove i det!!! (kommer senere).

Manden (=humlebien) skal så med bind for øjnene springe disse balloner, og Blomsten skal derfor guide Bien. (højre om, ….ja, STIK, ….vi gør det lige bagfra…) Sørg da endelig for at denne guiden bliver optaget på bånd. Efter at alle ballonerne er piftet, skal man sørge for at ‘overbevise’ parret om, at DET VAR DET – der er ikke mere.

Men… Ca. 1/2 time senere indsættes en seng (der skal være plads til 2 personer) og evt. musikken til ‘love music’ (frit valg) – parret bliver bedt om, at tage sig en lur. Ligesom de så har lagt sig, afspilles båndet for hele forsamlingen, hvor Blomsten beder Bien om de mest mærkelige steder at bevæge sig hen —- Du ligger simpelthen død af grin under bordet, under denne (+ forrige) forestilling. Det sjove er da især, hvis der under dynen bliver sparket lidt, vendt og drejet lidt…osv. .. Så får man virkelig effekterne med – og bagefter: du griner over videoen af dette (det anbefales at få det optaget, da parret sikkert ikke selv kan høre det er “fruen” der snakker !!!!!!

Suppl. oplysninger:
Materialer:
– gul/hvid kjole: Skal syes dobbelt, hvoraf der skal gøres RIMELIG god plads til en masse balloner.
– hvid krave.
– balloner (de almindelige)
– gul/sort STRIBET T-shirt til manden (få den et par numre for stort, han skal jo helst beholde skjorten på) + evt. sorte cykelshorts
– sorte strækkepinde (som antennerne til herren) + pandebånd + bind til at sætte for øjnene
– lednings fri mikrofon – der kan optage
– afspilningsmulighed
– seng
– dyne/tæppe
– SANGEN (meget beklageligt kan jeg ikke bringe den hér)

God fornøjelse !!!!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field