Giv mere værdi til markedet og få mere succes

Giv mere værdi til markedet og få mere succes

Giv mere værdi til markedet og få mere succesVil du gerne have mere succes med din job, egen virksomhed eller i dit private liv? Så er der en meget enkelt løsning, som ser ud til at virke hver gang. Du skal ganske enkelt finde en måde, hvor du kan give mere service og værdi til det marked/kunder, som du gerne vil have mere succes med.

Det er sådan set meget simpelt, og der er skrevet flere bøger om emnet med at give til andre. Der er mange meget succesfulde mennesker som f.eks. Tony Robbins, der altid snakker om, hvordan det ændrede hans liv. Tony blev meget succesfuld, da han for mange år siden fandt hans personlige måde at give mere værdi til andre. I dag giver Tony endnu mere værdi til andre end han nogensinde har gjort før, og det kan måles direkte på hans succes!

Det føles faktisk rigtigt godt at give til andre, og flere undersøgelser viser, at folk der giver mere værdi til andre, at de er mere lykkelige. Det skaber positive følelser og forskellige processer i hjernen og kroppen bliver aktiveret. Derfor føler de sig mere lykkelige og har mere livskvalitet, så hvorfor ikke have fokus på at giver mere værdi til andre?

Du tænker måske, hvordan kan jeg give mere værdi til andre? Det kan du ved, at når du møder folk i dagligdagen, så havde fokus på at hjælpe og give dem en god service. Det skal være uden at du forventer at få noget for det, eller at de samme personer skal gøre det samme for dig.

Er du aktiv på internettet, og måske du også har en online forretning? Så er der ubegrænset muligheder for at hjælpe og give. Du kan have din egen blog, hvor du deler din viden og erfaringer, som kan hjælpe og inspirere andre. Du kan lave videoer og bruge de sociale mediere til at komme i kontakt med folk, som har brug for din hjælp og viden.

Du kan skrive artikler og optage videoer med gode tips/råd, eller lave indhold med træning og uddannelse. Det kan være om, hvordan du kan bage en chokoladekage, skifte harddisk i en bestemt model bærbar computer. Eller hvordan du bruger og opsætter Getresponses autoresponser til at sende dine nyhedsmails.

Der er mange muligheder for, at du kan få mere succes, og det er kun din egen fantasi der skaber begrænsninger for, hvordan du kan give mere til andre. Har du spørgsmål, så skrev en kommentar herunder dette blog indlæg. Eller kontakt mig… kunne være spændende at høre, hvordan du giver mere til andre?

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field