Gode tips og råd til online marketing succes

Gode tips og råd til online marketing succes

Gode tips og råd til online marketing succesMed udviklingen af nye online teknologier hver dag, er online markedsføring med sikkerhed blive noget mere mangfoldigt og kompleks. Så meget at de hyppige ændringer og opdateringer gør det betydeligt mere vanskeligt at administrere din online tilstedeværelse. Det er lidt som at have et barn, der vokser meget, og så forsøger at få barnet til at passe tøj, som er flere måneder gammelt.
Men med lidt beslutsomhed, viden og hårdt arbejde, kan du effektivt holde din virksomheds online tilstedeværelse oven vande. Her er nogle tips og råd, der vil hjælpe dig til at opnå succes med online markedsføring:

1. Hvad er din strategi?
Den der med at, “hvis du bygger din hjemmeside så vil det ske” tankegang er nu en saga blot. Hvis du skal lykkes online, så har du brug for at kende alle de midler, der vil øge bevidstheden om din virksomhed. Så hvilke værktøjer bruger marketingfolk til at skabe mere synlighed på Internettet? Lad os tage et kig på nogle:

  • Social media marketing
  • Søgemaskine optimering
  • E-mail marketing
  • Lokal søgning på søgemaskinerne

Ved hjælp af en eller en kombination af disse værktøjer, så kan du øge din online forretning makant.

2. Optimering af hjemmesider
Nøglen til at gøre din online tilstedeværelse kendt er ved at optimere din hjemmeside, så den har topplaceringer i søgeresultaterne. Selvfølgelig vil du ikke få meget ud af det, hvis din hjemmeside bliver fundet på side 10 i Google. Nedenfor er tre vigtige ting, som du kan gøre for at optimere din hjemmeside:

  • Opret interessant og relevant indhold.
  • Indarbejde søgeord i meta tags / blogs / artikler.
  • Opret backlinks til din hjemmeside.

3. Byg en fanskare
Opbygning af en fanskare vil give dig mulighed for at holde kontakt med dine kunder, og endnu vigtigere, tilskynde dem til at fortælle deres familie og venner om din virksomhed. Så hvordan kan du opbygge din fanskare?

  • Ved indsamling af emailadresser og sende dem regelmæssige e-mails.
  • Ved at invitere kunder til at følge din fan side på Facebook.

4. Opdater din hjemmeside jævnligt
Og endelig skal du opdatere dit indhold på hjemmesiden regelmæssigt, da det er ekstremt vigtigt for at søgemaskinerne finder din hjemmeside interessant. Overvej at bruge Google analytics til at finde ud af, hvilke søgeord dine kunder bruger til at finde din hjemmeside. Desuden at identificere hvilke sider der har færrest eller flest besøgende.  Så har du gode informationer, som kan hjælpe dig med at lave de rigtige opdateringer af din hjemmeside.

Jeg håber, at disse tips og råd vil hjælpe og vejlede dig med online markedsføring, så du kan få den succes, som du fortjener.

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field