Hvorfor jeg sælger alt mit lort og betaler min gæld

Hvorfor jeg sælger alt mit lort og betaler min gæld

Hvorfor jeg sælger alt mit lort og betaler min gældJeg har haft denne ide og drøm i mange år, om at sælge alt og leve et meget simpelt livsstil. Der er mange grunde til at det først sker nu, men det vigtigste er at NU sker det! Jeg er i gang med at sælge alt mit lort (ha ha…), så jeg kan betale min gæld! Det vil give mig den frihed, som jeg har savnet i mange år.

Min drøm er at bo et sted i verden, hvor jeg har meget lave leveomkostninger, så jeg ikke skal tænke og bruge energi på store regninger. Der typisk er til ting, som jeg meget nemt kan leve uden. Det vil give mig frihed til at arbejde præcis med de opgaver og muligheder, som jeg har en passion for.

Jeg har fundet en artikel, som netop handler om at der er en ny trend i verden, hvor folk sælger mange af deres ting og betaler deres gæld. Derefter skaber de en meget simpel livsstil, som giver dem ny frihed og muligheder. Du kan læse denne spændende artikel her: http://themindunleashed.org/2014/08/sell-crap-pay-debt-love-makes-possible.html

Ved en mere simpel livsstil, så er du ikke så sårbar over for økonomiske op- og nedture. Det gør det også nemmer at spare op, og derved skabe en formue til dårlige tider eller til pension.

Der hvor jeg ser den helt store gevinst er mentalt, hvor det kan give mere overskud og mindre stress. Der er fordi at det er nemmer at skabe en god økonomi, og at enes tid bliver brugt på opgaver, som du har en store passion for. Der er også undersøgelser som peger på, at gode oplevelser gør os mere lykkelige end materiale ting!

Det er derfor at jeg sælger alt mit lort og betaler min gæld, så jeg kan have friheden til at rejse rundt i verden, samt bo et dejligt varmt sted! Hvad drømmer du om at gøre?

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field