Internet Marketing Freaks giver den gas på Facebook

Sammen med 3 gode venner har jeg skabt en ny Facebook side Internet Marketing Freaks, hvor vi deler viden og guldkorn om, at få succes med online forretning. Der er selvfølgelig meget om internet marketing, men vi er også freaks vedr. personlig udvikling, så det snakker vi også om.
Facebook-imf
Hver uge holder vi live Google Hangouts, hvor du kan komme til at kende os bedre, og lære en masse om marketing på nettet. Vi kommer til at snakke meget om vores arbejde med Facebook sider, fordi nu har vi endelig fundet formularen på at skabe succesfulde FB sider.

Vil du gerne lære om marketing på nettet, så klik ind på Facebook og ”syntes godt om” https://www.facebook.com/internetmarketingfreaks

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field