Kaptajn klo

Festlig drikke leg til fest, polterarbend, firma arrangement

Sjov drikkeleg til fest

Dette er en drikkeleg, som Mia har sendt til os:-)

Første deltager tager et glas med et eller andet alkohol (enten øl eller en anden drink)
Første deltager tager glasset mens personen siger: “Kaptajn Klo tar’ sin første tår” og derefter tager man en tår af glasset (et tip: ta’ ca en tredje del da glasset skal være tømt efter 3 gange)
Derefter sætter man glasset EN gang.
Derefter siger man: “Han tørre hans overskæg” Mens man siger det tager man EN finger og kører den EN gang på overlæben.
Derefter tager man EN finger og slår den engang ned i bordet først med venstre og så med højre og det gentager man så igen bare under bordet og til sidst tramper man EN gang først med venstre ben også med højre.
Så er første omgang overstået.
Anden omgang ligner den første. Bare at man siger: “Kaptajn Klo Klo tager sin anden tår tår” og sætter glasset ned TO gange. Derefter siger man “Kaptajn Klo Klo tørre sit overskæg skæg” og man tager TO fingre og tørre TO gange overlæben. Derefter slår man ned i bordet med TO fingre TO gange og trampe i gulvet TO gange. Tredje runde kan man vel selv regne ud. Og i tredje runde skal glasset bundes.
Det skal også lige siges at hvis man laver en fejl så skal man starte helt forfra. Det vil sige at selvom at man er nået til tredje runde og man laver en fejl så skal man tilbage til første runde.
Når første har været igennem alle tre runder så er det den næstes tur.

God leg!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field