Landejendom med bolig og erhverv er til salg i Himmerland

Facebook-annonceJeg har en fantastisk landejendom lidt syd for Aalborg, og det er faktisk lige mellem Støvring, Aars og Hobro i Himmerland. Det er et skønt sted at bo, og jeg nyder at det er meget tæt på Rold skov og fantastisk natur. Men det er et meget stor hus at bo i alene, så nu skal det sælges! Du kan se mere ved at klikke på dette link: http://roldvej94.dk/

Det er en ejendom, hvor der både er privat bolig og lokaler til erhverv. Der er også et lille værksted, så der er uendelige muligheder på denne ejendom. Det er tæt på motorvejen så det er hurtigt at komme til Aalborg eller Aarhus. Det er også nemt og hurtigt for kunder, medarbejdere og leverandører at finde stedet.

Ejendommen er også meget velholdt, og en stor del af huset er renoveret de seneste år. Det er lige til at flytte ind i, og nemt at have et firma her. Vil du se billeder og mere information, så klik ind på danboligs hjemmeside via dette link: http://roldvej94.dk/

Har du spørgsmål eller gerne vil booke en rundvisning, så kontakt ejendomsmægleren via ovenstående link!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field