Latter og grin er meget sundt, så husk at grine og have det sjovt i hver dagen

Latter er utroligt sundt

Latter er meget sundt og har mange positive virkninger på både krop og sjæl, så latter giver os større velvære og et bedre humør. Latter virker heldigvis for os alle uanset uddannelse, alder eller nationalitet, så latter er faktisk et globalt sprog.

Latter får os til at være mere tilstede i nuet, så vi får en vigtig og sund pause fra stress og bekymringer. Latter er stærkt smittende, ligesom det at gabe, så latter er en vigtig del af det, at være social sammen med andre mennesker. Det er utroligt befriende at grine sammen med andre, og latter skaber en større åbenhed og tillid til andre mennesker.

Vil du gerne vide mere om latter, eller gerne have mere latter i dit liv, så kontakt Latterinstruktør Thomas Justesen! Det kan også anbefales at prøve et sjovt og enestående latterkursus med Latterinstruktør Thomas Justesen.

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!