Sjov Latter instruktør er Thomas Justesen, så prøv latter kursus med latterinstruktør

Thomas Justesen er en sjov og kompetent Latterinstruktør

En Latterinstruktør laver sjove og latter smittende latterkurser, som er populære til en fest, polterabend eller firmaarrangement. Det er meget sundt at grine sammen med en Latterinstruktør, da latter har en meget sundhedsgavnlig effekt. Når vi griner, så slipper vi ofte en masse spændinger, og latter kan også starte forskellige sunde udrensninger i kroppen. Det sunde ved latter kan Latterinstruktør Thomas Justesen fortælle meget mere om ved et sjovt latterkursus.

Ved et sjovt latterkursus vil Latterinstruktør Thomas Justesen først lave latter smittende øvelser med deltagerne, så deltagerne smitter hinanden med deres latter. Desuden vil Latterinstruktør Thomas Justesen guide deltagerne til en form for grineflip, hvor deltagerne skal sidde og ligge på gulvet og grine.

Vil du gerne have mere glæde, latter og sundhed i dit liv, så prøv et uforglemmeligt og sjovt latterkursus med Latterinstruktør Thomas Justesen. Det er muligt at finde mere information om Latterinstruktør Thomas Justesen, eller bestille et sjovt latterkursus med en Latterinstruktør her på Thomas Justesen’s hjemmeside!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!