Sjovt latter kursus med Latter konsulent Thomas Justesen, grin og latter

Sjovt latterkursus med Latterkonsulent Thomas Justesen

Et sjovt latterkursus er blevet utroligt populært og benyttes i mange forskellige sammenhænge. Det er ofte til en polterabend, fødselsdag, eller anden form for privat fest, at et latterkursus skaber en sjov og hyggelig stemning. Men også til et firmaarrangement eller firmafest benyttes et latterkursus med stor succes. Latter er utroligt sundt og et latterkursus er ideelt til at skabe mere livsglæde og sundhed, men også unik til at ”ryste” folk sammen. Her kan du læse mere om, hvad et latterkursus er?

Et latterkursus varer ofte 45-60 minutter, men et latterkursus kan selvfølgelig tilpasses i forhold til ønske om indhold og varighed, så latterkurset passer behovet til den enkelte fest eller arrangement. Til et latterkursus vil Latterinstruktør Thomas Justesen først introducere sjove og latter smittende latterøvelser. Sidste del af et latterkursus skal deltagerne sidde og ligge på gulvet og grine, dette resulterer ofte i et stort grineflip.

Ved et sjovt latterkursus skal der bruges et lokale med gulvplads, så alle deltagere kan være ude på gulvet samtidigt, samt bevæge sig lidt rundt. Det er også en god ide med vand til at drikke, da mange deltagere ofte bliver tørstige ved et latterkursus.

Ønsker du mere information om et sjovt latterkursus, eller at bestille et latterkursus, så kontakt her Latterkonsulent Thomas Justesen.

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!