Mine anbefalinger af inspirerende bøger på Facebook

If-you-only-read-the-booksJeg har i lang tid læst (og lyttet til lydbøger) om personlig udvikling, ledelse, psykologi og marketing. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv, at jeg hver dag læser i disse fantastiske bøger. Så en dag tænkte jeg, hvorfor ikke dele disse bøger med andre på internettet, som har samme interesse? Samt med andre som manglede inspiration til nye bøger at læse! Derfor har jeg en facebook side (https://www.facebook.com/inspirerendeboeger), hvor du kan finde de bøger, som jeg anbefaler, samt andet info om bøger:

Du er selvfølgelig meget velkommen til at ”syntes godt om” min Facebook side, og du kan også dele indholdet med andre, hvis du bliver inspireret til det. Det vil selvfølgelig også være spændende, hvis du har en fantastisk bog, som du vil anbefale? Så kan du skrive det i en kommentar på Facebook siden!

Jeg lytter til rigtig mange lydbøger og især når jeg køre bil eller laver andre ting, hvor jeg nemt samtidigt kan lytte til en spændende lydbog. Det vil jeg gerne anbefale, og jeg bruger Audible fra Amazon. Der er utrolig mange lydbøger og lige nu lytter jeg til: The Law of Success skrevet af Napoleon Hill. Fantastisk bog som jeg lære super meget fra, og det er nærmest en guldgruppe indenfor personlig udvikling.

Har du fået lyst til at besøge min Facebook side så klik her: https://www.facebook.com/inspirerendeboeger

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field