Nu på WordPress

Sjov video med smittende latter, så du kommer til at grine

Sjov video med smittende latter

Nu er hjemmesiden blevet opdateret med nyt design og funktioner, samt benytter nu platformen WordPress. Det gør at der også er en blog nu, hvor der vil komme nyheder og sjove blog indlæg. Det er nu også muligt at skrive en kommentar til de fleste af indlæggende, så skriv gerne din mening 🙂 Der vil fremover komme meget mere video og billeder her på Voksenforsjov.dk, som f.eks. denne sjove video med smittende baby latter 🙂

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field