Thomas Justesen ejer og udvikler Voksen for sjov til en sjov hjemmeside

Thomas Justesen ejer og udvikler Voksenforsjov.dk

Voksen For Sjov blev til i 1996 og den oprindelige ide bag guiden var at videreformidle en masse sjove oplevelser til den danske befolkning, og alle andre, som også gerne vil have en sjov oplevelse som voksen.

I januar 2007 købte Justmarketing.dk Voksen For Sjov og derefter blev websitet opdateret med nyt design og til CMS-systemet Typo3 med mange nye muligheder. I begyndelse af 2010 kom der igen nyt design, og hjemmesiden blev flyttet over på WordPress platformen.

Her kan du kontakte Voksen For Sjov

JustMarketing.dk er et ungt og kreativt firma, som bl.a. har specialiseret sig i latterkurser og foredrag til private arrangementer og til arrangementer i erhvervslivet. Udvikling af websites og er selvstændig affiliate hos Empower Network.

JustMarketing.dk er beliggende i Nordjylland ved Løgstør og etableret i september 2003. Firmaet drives af Thomas Justesen, som er uddannet Jordbrugsteknolog og Latterkonsulent.

Visionen med Voksen for sjov

Hjemmesiden vil blive udviklet til, at det bliver en mere personlig blog for Thomas Justesen. Her vil Thomas blogge om sin store passion og interesse i personlig udvikling, blogging og online markedsføring.

OBS! Voksenforsjov.dk er ikke et udlejningsbureau, eventmaker eller andet, kun et sted som henviser til andre, som kan det – Vi udlejer ingenting, henviser kun!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!