Se video om hvordan jeg vandt over socialfobi / social angst

Jeg har i 34 år kæmpede med socialfobi / social angst, og det var bestemt ikke altid sjovt. Fordi angsten styrede mit liv, så der var rigtig mange sociale arrangementer som jeg bevidst undgik at deltage i. Eller jeg deltog i, men havde det svært og følte meget ubehag. I denne video fra et live Google hangout fortalte jeg første gang online min historie om et liv med social angst!

For 8 år siden fandt jeg ud af, at jeg led at social angst, og det var både svært og en kæmpe lettelse at få denne viden. Der var mange negative følelser, som jeg måtte bearbejde og det tog lang tid. Men det var også en lettelse endelig at vide, hvorfor jeg havde haft det så svært i alle de år.
YouTube-forhåndsvisningsbillede
Jeg begyndte at læse og lære mere om socialfobi, som var en hjælp for mig. Desuden brugte jeg meget tid på personlig udvikling og motion hjalp mig også. Den eneste form for terapi har været Tankefeltterapi, men det har tilgengæld virket og hjulpet mig super meget. Så jeg i dag har det meget bedre, og nærmest aldrig har problemer med angst mere.

De sidste par uger har jeg endelig fået mod og overskud til at fortælle min historie online. Det er både via live Google hangout, video og blog indlæg, og det har været en yderst positiv oplevelse. Det er fantastisk at opleve at min historie om angst, som jeg selv i mange år tænkte var en masse negative oplevelser i fortiden, som jeg aldrig ville kunne bruge til noget positivt i fremtiden. Nu forstår jeg endelig, at jeg har en historie som er meget værdifuld, og jeg kan bruge den til at inspirere andre, så de kan se, at det er muligt at leve et liv uden angst!

Har du spørgsmål, så skriv en kommentar, eller kontakt mig her!

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field