Sjovt at lave Google hangout om Empower event og personlig udvikling

Det er helt nyt for mig at lave live Google hangout, men det er super sjovt og jeg nyder det. Det er lidt uden for min komfort zone, men det er jo oftest der du lære nye kompetencer og udvikler dig personlig. I dette hangout snakker vi om en fantastisk event, som jeg var til i Miami, og personlig udvikling.

Jeg har en stor passion for personlig udvikling og at rejse, så turen til Miami var bare perfekt, da eventen handlede om personlig udvikling. Der var fantastisk vejr i Miami (i januar 2014), og jeg elsker bare at rejse i USA. Det var top kvalitets undervisning til eventen, og jeg lærte bare så meget, så det var en fantastisk tur. Jeg er glad for at dele mine erfaringer i dette blog indlæg og hangout.
YouTube-forhåndsvisningsbillede
Det var også rigtig sjovt at være til eventen, da jeg mødte mange venner der, og snakkede med mange nye og interessante mennesker. Vi delte erfaringer og guldkorn om vores online forretning, drak kaffe og gik på restaurant og spiste fantastisk god mad. Så det var en meget sjov og social event, som bestemt kan anbefales at deltage i. Der er events flere gange om året, så kontakt mig, hvis du vil vide mere?

Google live hangout er en spændende og effektiv måde at dele dine erfaringer og viden med alle på internettet. Der kan være op til 10 personer i panellet og de kan alle snakke og dele information. Det er ubegrænset hvor mange der live kan se dit hangout, og det bliver optaget direkte til din Youtube kanal. Har du lyst til at være med på et hangout, så er du velkommen til at kontakte mig? 🙂

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field