Video: Giv aldrig op og tro på dine drømme og visioner…

Video: Giv aldrig op og tro på dine drømme og visioner...

Video: Giv aldrig op og tro på dine drømme og visioner...

Lær hvorfor du bør aldrig give op med at tro på dine drømme og visioner!

Jeg har en meget personlig video og budskab, som jeg ønsker at dele med dig i dette blog-indlæg i dag. Fordi for et par dage siden døde min kære veninde Amy… det var meget pludselig og alt for tidligt!

Jeg kendte Amy fra internettet og havde mødt hende til to forskellige begivenheder i USA. Hun var en rigtig god veninde, som jeg altid havde sjove og meningsfulde samtaler med!

Det var et chok at hun pludselig gik bort! Fordi det er blot to uger siden at vi var til en stor event i Orlando, og havde det sjovt og hyggeligt sammen med mange andre gode venner.

Jeg har lavet en video om Amy og om det at aldrig give op, som du kan se her:

Jeg taler om aldrig at give op og altid tro på din drøm og vision

I videoen taler jeg om, at du aldrig skal give op og altid tro på din drøm og vision for fremtiden. Amy gjorde det, og det har inspireret mig meget, og jeg håber også, du vil blive inspireret!

Hvis du vil have succes i dit personlige liv og med din online forretning, så tror jeg, det er meget vigtigt at have nogle drømme og en klar vision for fremtiden. Du skal have passion for dine drømme og visioner, fordi det vil hjælpe med at de bliver til virkelighed.

Du skal have en stærk tro på dig selv og den rigtige tankegang, som vil hjælpe dig med at holde fokus. Det vil være med til at du aldrig vil stoppe med at tro på dine drømme og visioner.

Verden har brug for forandring, så held og lykke til at opfylde dine positive drømme og visioner!

Hey! Det ville være fedt, hvis du ønsker at tilføje en kommentar og dele dine drømme og visioner for fremtiden? 🙂

Hvem er Thomas Justesen

Jeg hedder Thomas, og jeg blogger her på hjemmesiden. Det er efterhånden flere år siden, at jeg begyndte at blogge, og er helt vild med det! Jeg elsker at have det sjovt og grine, så jeg skriver en del sjove og lidt skøre indlæg 🙂 Jeg har også en kæmpe passion for personlig udvikling, online markedsføring og at skabe succesfuld online forretning. Jeg dyrker meget motion og prøver at spise sundt, så det blogger jeg også lidt om. Det er spændende at blogge, og der er mange muligheder med det. Vil du gerne tjene penge online? så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field